Festmények

BEVIZSGÁLT MŰALKOTÁSOK

FESTMÉNY ADÁS-VÉTEL

Ingyenes értékbecslés, tanácsadás díjtalan kiszállással az ország egész területén!
Felvásárolunk teljes hagyatékokat is.
Vásárlásra keressük neves magyar, illetve híres külföldi festők műveit, valamint antik és modern festményeket ismeretlen festőktöl.

Az adásvétel korrekt feltételek mellett zajlik: bevizsgáljuk az eladni kívánt festményt, ezt követően közös megegyezés elérése veszi kezdetét aa vételárról. Amint megszületett az alku, azonnal, készpénzben kifizetjük a kialkudott összeget!

Az eladni kívánt festményt díjmentes kíszállással akár otthonában is bevizsgáljuk. Mindig előre egyeztetett időpontban, megfelelő felmérés után történik a vásárlás.

Eladásra, befektetésként is kínáljuk és ajánljuk festményeinket. Legyen szó a napjaink, ígéretes művészei által készített alkotásokról vagy már komoly értéket képviselő múltbéli művészek munkáiról, mindenképpen komoly befektetési potenciával kell kezelni a festményeket. Aktuális kínálatunkról érdeklődjön!

Igény eseté vállaljuk festmények bevizsgálását, szakértését tanácsadás kereteiben.

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00 – 17:00
Szombat: 10:00 – 14:00
Vasárnap: Zárva

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Kövesse be Facebook fiókunkat a legfrissebb tartalmakért.

Sütik és adatvédelem
Az oldalunk a felhasználói élmény és látogatottsági és hirdetések eredményességének visszakövethetősége miatt, statisztika céljából analitikus sütiket használ. Az oldal fejlesztéséhez ez nélkülözhetetlen, Önről adatokat nem rögzítünk és nem is tárolunk.