Festmények

BEVIZSGÁLT MŰALKOTÁSOK

FESTMÉNY ADÁS-VÉTEL

Kastélyok berendezéséhez

Vállaljuk Kastélyok, Kúriák, Rezidenciák berendezését illetve Eladásra, befektetésként is kínáljuk és ajánljuk festményeinket. Legyen szó a napjaink, ígéretes művészei által készített alkotásokról vagy már komoly értéket képviselő múltbéli művészek munkáiról, mindenképpen komoly befektetési potenciával kell kezelni a festményeket. Aktuális kínálatunkról érdeklődjön!

KERESSÜK NEVES MAGYAR, ILLETVE HÍRES KÜLFÖLDI FESTŐK MŰVEIT, VALAMINT ANTIK FESTMÉNYEKET ISMERETLEN FESTŐKTÖL. (Nagyobb illetve kisebb méretű festményeket is)

Külföldi partnereink illetve magángyűjtők részére keresünk mindenféle festményt az 1950 évekig. Amennyiben a festmény modern mintsem antik abban az esetben is megtörténhet a felvásárlás.

KIEMELT MAGAS ÁRAT FIZETÜNK TELJES FESTMÉNY GYŰJTEMÉNYEKÉRT AKÁR EGY FESTŐTŐL VAGY TÖBBTŐL IS. 


FONTOS!

  • Gyűjteményekért, egyedi festményekért akár több százezer forintot
    vagy milliós összeget is fizetünk!
  • Az adásvétel korrekt feltételek mellett zajlik: bevizsgáljuk az eladni kívánt festményt, ezt követően közös megegyezés elérése veszi kezdetét a vételárról. Amint megszületett az alku, azonnal, készpénzben kifizetjük a kialkudott összeget!
  • Az eladni kívánt festményt díjmentes kíszállással akár otthonában is bevizsgáljuk. Mindig előre egyeztetett időpontban, megfelelő felmérés után történik a vásárlás.

AZ ALÁBBIAKÉRT MI ADUNK A LEGTÖBBET

Csók István, Iványi-Grünwald Béla, Czene Béla, Kádár Béla, Scheibert Hugó, Berkes Antal, Molnár József, Markó Károly, Benczúr Gyula, Henczné Deák Adrienn, Neogrády Antal, Vörös Géza, Háry Gyula, Vastagh Géza, Kmety János, Mednyánszky László, Vaszary János, Poll Hugó, Rippl Rónai József, Patkó Károly, Lotz Károly, Márffy Ödön

Igény eseté vállaljuk festmények bevizsgálását, szakértését tanácsadás kereteiben.

Ingyenes értékbecslés, tanácsadás díjtalan kiszállással az ország egész területén!
Felvásárolunk teljes hagyatékokat is.
Vásárlásra keressük neves magyar, illetve híres külföldi festők műveit, valamint antik és modern festményeket ismeretlen festőktöl.

Az adásvétel korrekt feltételek mellett zajlik: bevizsgáljuk az eladni kívánt festményt, ezt követően közös megegyezés elérése veszi kezdetét aa vételárról. Amint megszületett az alku, azonnal, készpénzben kifizetjük a kialkudott összeget!

Az eladni kívánt festményt díjmentes kíszállással akár otthonában is bevizsgáljuk. Mindig előre egyeztetett időpontban, megfelelő felmérés után történik a vásárlás.

TELEFON
EMAIL
NYITVATARTÁS

1073 Budapest, Erzsébet körút 23.

Hétfő-Péntek: 10:00 – 17:00
Szombat: 10:00 – 14:00
Vasárnap: Zárva

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Kövesse be Facebook fiókunkat a legfrissebb tartalmakért.

Sütik és adatvédelem
Az oldalunk a felhasználói élmény és látogatottsági és hirdetések eredményességének visszakövethetősége miatt, statisztika céljából analitikus sütiket használ. Az oldal fejlesztéséhez ez nélkülözhetetlen, Önről adatokat nem rögzítünk és nem is tárolunk.